Actueel

Lees hier het laatste nieuws over Brouwershof. Wilt u altijd als eerste op de hoogte zijn van alle nieuwe ontwikkelingen rondom het project? Meld u dan aan als belangstellende zodat wij u ook via nieuwsbrieven op de hoogte kunnen houden.

Zomerse update

Geplaatst op 29-08-2018 in nieuws

Afgelopen tijd is er door alle betrokkenen hard gewerkt aan de ontwikkeling van Brouwershof. Kort voor de zomervakantie is de bouwaanvraag ingediend en in behandeling genomen door de gemeente. Dit is een goede stap in richting voor de realisatie van Brouwershof! U ontvangt van ons een korte update over het project.

Lees complete artikel
Zomerse update

Lente update

Geplaatst op 16-05-2018 in nieuws

Afgelopen tijd is er door alle betrokkenen hard gewerkt aan de ontwikkeling van Brouwershof. Hoewel de bouwaanvraag nog niet gereed is, krijgt Brouwershof inmiddels wel steeds meer zijn definitieve vorm.

Lees complete artikel

Blok 18 wordt Brouwershof

Geplaatst op 25-01-2018 in nieuws

Sinds de nieuwbouwbeurs 2017 zijn wij bij u bekend onder de naam Blok18 (referent naar het 18de perceel binnen Brouwerspoort). Nu het project officieel goedkeuring heeft ontvangen van het college van Burgemeester & Wethouders, kunnen wij ook met trots mededelen dat Blok18 vanaf heden verder gaat onder de naam: Brouwershof! Voorlopig kan u voor informatie nog terecht op de website van blok18.nl.

Lees complete artikel
Blok 18 wordt Brouwershof

“Brouwershof, Stads wonen in hartje Veenendaal”

Contactpersonen Brouwershof

Marco van Bemmelen
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Marco van Bemmelen