Herfst update

Geplaatst op 14-11-2018

Terwijl buiten de echte herfst nog even op zich laat wachten, vergt ook de bouw van Brouwershof nog enig geduld. Ondanks dit wij hebben goed nieuws!

In het voorgaande nieuwsbericht berichtten wij u over de ingediende omgevingsvergunning. Wij kunnen u melden dat de vergunning inmiddels door de gemeente is verleend! Momenteel ligt deze ter inzage voor een periode van 6 weken. Indien er geen bezwaren op het project binnen komen in deze periode, wordt de vergunning definitief en zou Brouwershof gerealiseerd kunnen worden! Om die stap te kunnen zetten, dient er en bouwer te zijn om het project te realiseren en zal het project in verkoop gaan.

Zoals u misschien heeft gelezen of gehoord in het nieuws, staat er hoge druk op de bouwsector. Daarom zijn wij blij u mede te kunnen delen dat wij toch met BAM Wonen tot overeenstemming zijn gekomen over de voorwaarden voor de realisatie van Brouwershof.  Omdat dit selectieproces langer heeft geduurd dan wij beoogd hadden en de bouw hinder ondervindt van capaciteitsproblemen, leidt dit er helaas wel toe dat de start bouw zal doorschuiven tot na de zomer van 2019.

Nu hoor ik u denken, maar wanneer start dan de verkoop van Brouwershof? Een exacte datum kan ik u op dit moment nog niet geven, maar wij sturen op het eerste kwartaal van 2019. In aanloop naar de start verkoop toe, zal de website een definitievere vorm aannemen. Uiteraard ontvangt u van ons bericht indien er meer informatie beschikbaar is en er een start verkoop datum bekend is.

Heeft u de sneak preview van het project al gezien? Deze staat op de homepage van de website. Wij zijn erg tevreden over het ontwerp en de uitstraling van het project. Uiteraard hopen wij dat u deze mening met ons deelt!

Wilt u vast een beeld krijgen van de nieuwe inrichting van de Wolweg naast Brouwershof? Neem dan binnenkort eens een kijkje op de ontwikkellocatie. De parkeerplaats is nu gesloten en de gemeente werkt hier momenteel hard aan de ‘nieuwe’ Wolweg.

Op het moment dat er meer informatie beschikbaar is, ontvangt u van ons een update.

  • Herfst update

“Brouwershof, Stads wonen in hartje Veenendaal”

Contactpersonen Brouwershof

Marco van Bemmelen
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Marco van Bemmelen