Lente update

Geplaatst op 16-05-2018

Afgelopen tijd is er door alle betrokkenen hard gewerkt aan de ontwikkeling van Brouwershof. Hoewel de bouwaanvraag nog niet gereed is, krijgt Brouwershof inmiddels wel steeds meer zijn definitieve vorm. 

Zo zijn de belangrijkste keuzes ten aanzien van de vormgeving van het gebouw genomen en bestaat er duidelijkheid omtrent de toe te passen materialen. Ook het aantal woningen en de omvang daarvan is bekend. Graag delen wij met u deze stand van zaken.

Vorige week is er een groot bouwbord geplaatst nabij de toekomstige bouwlocatie van Brouwershof. Heeft u hem al gezien? Tegelijk met het bouwbord, hebben wij een update van de woningen op de website geplaatst. Hier vindt u nieuwe woningtypes met bijbehorende plattegronden, vanaf prijzen en gevelimpressies. In aanloop naar de start verkoop zal de website verder uitgebreid worden en de informatie definitieve vormen aannemen. Naar verwachting gaan wij na de zomer, in het derde kwartaal van 2018, in verkoop. Mochten er in de tussentijd nog ontwikkelingen of nieuws zijn, ontvangt u hiervoor tijdig van ons bericht.

Mocht u nog vragen hebben? Dan nodigen wij u van harte uit om op 22 mei naar de inloopavond te komen. Deze avond zal het verkoopteam klaar staan om vragen te beantwoorden. Er wordt geen aanvullende informatie verstrekt ten opzichte van de reeds verstrekte documentatie die u kan vinden op deze website.

Locatie: kantoor Van Ginkel & Van Bemmelen, Boompjesgoed 16 Te Veenendaal.

Datum: 22 mei 2018

Tijd: tussen 19:00 en 21:00

“Brouwershof, Stads wonen in hartje Veenendaal”

Contactpersonen Brouwershof

Marco van Bemmelen
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Marco van Bemmelen