Veenendaal

Veenendaal is een bruisende stad met een dorps en groen karakter. De binnenstad heeft een groots winkelhart met een divers aanbod aan restaurants en cafés. Daarnaast zijn Theater De Lampegiet, het Filmhuis en de Cultuurfabriek geschikte plekken voor een avondje uit. Veenendaal is een goede uitvalsbasis voor een heerlijke wandeling of fietstocht, want de stad ligt op de rand van Nationaal Park Utrechtse Heuvelrug.

Hechte gemeenschap

Veenendaal is een stad, maar voor veel inwoners voelt het als een dorp. Mensen begroeten elkaar op straat, maken een praatje, weten wie hun buren zijn en er heerst een hecht gevoel binnen de vele verenigingen en gemeenschappen.

Brouwershof Veenendaal

Time

Reistijd Arrow

Close

Vervoer

  • Auto
  • Openbaar vervoer
  • Fietsen
  • Lopen

Maximale afstand


Arrow

Filters:

Filters wissen Filters wissen

Goede Bereikbaarheid

Vanuit de binnenstad waar Brouwershof ligt, bent u binnen 10 minuten op de snelweg en binnen 30 minuten in Utrecht en Amersfoort. Ook ligt Brouwershof op loopafstand van een station waar u de trein rechtstreeks naar Utrecht en Amsterdam kunt pakken. Wist u dat u een eigen parkeerplaats krijgt toegewezen of het afgesloten binnenterrein? Zo hoeft u nooit meer te zoeken naar een parkeerplaats en staat uw auto altijd veilig.

Veenendaal is prijswinnend

De stad heeft in de loop der jaren verschillende prijzen gewonnen. Veenendaal was in 1997 de Groenste stad van Europa, is in 2000 verkozen tot Fietsstad van Nederland, werd in 2004 benoemd tot de groenste stad van Nederland én won in 2013 de Nationale Citymarketing Award voor middelgrote gemeenten.

Heeft u belangstelling om op deze centrale locatie in Veenendaal te wonen? Laat uw gegevens achter en wij houden u op de hoogte over de ontwikkelingen en de start verkoop.

FacebookTwitterLinkedInEmailWhatsapp

“Brouwershof, Stads wonen in hartje Veenendaal”

Contactpersonen Brouwershof

Marco van Bemmelen
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Marco van Bemmelen